?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

Eindelijk is het weer zover en gaan de draaimolens vanaf 14 tot en met 23 juli weer hun rondjes maken op de vijf kermispleinen in het centrum van Uden. Super sensationeel vermaak tot de leukste kinderattracties en de beste foodartiesten met hun typische kermislekkernijen.
Meer

7 juni

Terug van (veel te lang) weggeweest! Kikkerspel & Rotalet

Als kermisliefhebber van ‘het eerste uur’ kijk ik, Erwin Taams, er ontzettend naar uit om voor het eerst op de Udense kermis als exploitant aanwezig te zijn. Vrijwel alles wat ik binnen mijn media- en evenementenbedrijf doe is vanuit de kermis ontstaan.
Meer

5 juni

Happy on tour!

Afgelopen weekend heeft onze Mascotte Happy meegedaan aan de Open NK Mascotte van Amarant in Tilburg.
Meer

29 mei

Rollen maar!

De kamelenrace een begrip op de Udense kermis! Een eeuw gaat de naam Severeyns uit het Vlaamse Westmalle al over de kermissen in Europa. En ook in Uden is de naam Severeyns een begrip geworden. Decennia lang begroeten wij deze familie met de Kamelenderby op de Udense kermis. Het is dan ook veruit het meest populaire behendigheidsspel op de Mega Kermis.
Meer

23 mei

Erik Peters ook in 2023 kermisvlogger Mega Kermis Uden

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de kermis weer in aantocht is! En wat een feest is dat toch altijd weer. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik dit jaar weer de kermisvlogger van Uden mag zijn!
Meer

16 mei

Openingstijden en plattegrond Kermis Uden 2023

Botermarkt, Nieuwe Markt, Markt, Mondriaanplein en Bevrijdingspark als kinder-/familiekermis. Kermis start 14 juli vanaf 16.00 uur.
Meer

15 mei

Volop premières, Robotix zet Uden deze zomer op z’n kop!

Mega Kermis Uden krijgt verschillende nieuwe dingen, waaronder maar liefst 3 premières! Eén daarvan is de veel besproken en nu al erg geliefde Robotix. Dit jaar gaat deze super-loopingsensatie de kermis op zijn kop zetten.
Meer

12 april

Mega kermis Uden 2023 in volle voorbereiding

De voorbereidingen voor de Mega kermis Uden 14 tot en met 23 juli 2023 zijn in volle gang. De attracties worden geselecteerd en de indeling wordt gemaakt. We kunnen alvast zeggen dat de kermis van 2022 erg goed is bevallen en dat dit naar meer smaakt.
Meer

16 maart