?>

Bereikbaarheid

Beleef het op de kermis in Uden

Gratis fietsenstalling

Je fiets parkeer je gratis op de vier fietsenstallingen lekker dichtbij op de kermis. Het terrein tussen Markant Uden en het gemeentehuis (hoek Kastanjeweg/Markt) is tijdens de kermis ingericht als fietsenstalling. Daarnaast kan je de fiets parkeren op het Mondriaanplein, busstation en op de extragrote fietsenstalling bij het bevrijdingspark.

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar de kermis in Uden? Busstation Uden is op loopafstand van de kermis. Als je de bus uitstapt sta je dan ook binnen enkele minuten op het kermisterrein. Plan jouw reis gemakkelijk via www.9292.nl. Hier vind je alle actuele reisinformatie.

Auto

Komt u met de auto? Op de plattegrond vind je zowel de gratis als betaalde parkeerplaatsen. In het centrum worden de parkeerplaatsen aangeduid op ons Parkeerverwijssysteem. Het parkeertarief is €1,00 per uur. Maak ook gebruik van de parkeergarages Promenade en Brabantplein om zeker te zijn van een plekje.

Oplaadpunten

In onze Parkeergarage Promenade (24 uur per dag uitrijden) zijn 8 laadplekken voor elektrische/plug in-hybride auto’s. Ook op de Losplaats zijn hiervoor laadplekken beschikbaar. Check de oplaadpunten in Uden op NEXTCHARGE.
 

Plattegrond parkeren