?>

Bereikbaarheid

Beleef het op de kermis in Uden

Auto

Gratis parkeren

Kom je met de auto naar de kermis, dan kun je deze gratis parkeren op de Losplaats. Deze gratis parkeervoorziening is dichtbij de Botermarkt waar de kermisroute start. Ook nabij het Bevrijdingspark zijn diverse gratis parkeervoorzieningen. Volg hiervoor de borden.

Parkeergarage Promenade en Brabantplein

Wil je zeker zijn van een plekje voor je auto? Parkeer dan in één van de twee parkeergarages in het centrum van Uden. Volg de borden Parkeergarage Promenade of Parkeergarage Brabantplein. Deze garages zijn met de kermis tot 01.00 uur in de nacht geopend en zijn beide op 2 minuten afstand van de kermis.

Parkeren centrum

Volg de borden van het parkeerverwijssysteem. Wij raden aan de auto direct bij binnenkomst van het centrum te parkeren als het verwijssysteem aangeeft dat er plaats is.

Oplaadpunten

In Parkeergarage Promenade (24 uur per dag uitrijden) zijn 8 laadplekken voor elektrische/plug-in hybride auto’s. Ook op de Losplaats zijn hiervoor laadplekken beschikbaar. Check de oplaadpunten in Uden op NEXTCHARGE.

Plattegrond parkeren

Plattegrond parkeren Kermis Uden 2022 (PDF, 345.5 kB)

Fiets

Gratis fietsenstalling Bevrijdingspark

Nabij het busstation, ter hoogte van de Violierstraat, is een grote gratis fietsenstalling voor bezoekers van de kermis.

Bewaakte fietsenstalling

Op het Mondriaanplein, direct naast de kermis, is een bewaakte fietsenstalling

Overige fietsenstallingen

Op diverse plekken in het centrum zijn fietsenstallingen. Zorg dat je fiets altijd netjes gestald is op een daarvoor bestemde plek. 

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar de kermis in Uden? Busstation Uden is direct naast het kermisterrein. Als je de bus uitstapt, sta je meteen in het Bevrijdingspark bij de grootste kinderkermis van Nederland. En wanneer je richting centrum loopt, komt je gelijk uit op het Mondriaanplein en kan je zo verder de kermisroute volgen. Plan jouw reis gemakkelijk via www.9292.nl. Hier vind je alle actuele reisinformatie.