?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Noteer alvast de datum voor volgend jaar!

Zet 'm alvast in je agenda 19 tot en met 28 juli 2023 Mega Kermis Uden! Achter de schermen wordt nu al weer hard gewerkt aan de samenstelling van de Mega Kermis Uden 2024. Dus noteer de datum meteen, want dan zien we je volgend jaar op de kermis in Uden!
Meer

24 juli

De hoogtepunten van kermis 2022

Bedankt iedereen voor deze prachtige editie van Mega Kermis Uden. Het was gezellig, het was mooi, het was leuk. Tot volgend jaar allemaal ! En wil je nog even nagenieten van deze heerlijke editie? kijk op onze facebook pagina en YouTube-kanaal voor alle foto's en vlogs!
Meer

24 juli

Terugblik zaterdag 22 juli

Wat was het weer gezellig! Bekijk hier het foto-overzicht van de zaterdag!
Meer

23 juli

Spectaculaire laatste dag

Vandaag is de laatste dag van 10 dagen kermis. Bekijk in de vlogs welke attracties je zeker nog moet zien en vergeet ook niet nog een limited edition pin te scoren!
Meer

23 juli

Terugblik vrijdag 21 juli met Pink Friday

Wat zijn we het laatste weekend ingegaan met veel gezelligheid! Het was lekker druk en volop feest. En ook in het Bevrijdingspark hadden de kleintjes volop plezier. Bekijk hier het foto-overzicht!
Meer

22 juli

De dagen vliegen voorbij

We zijn alweer aangekomen bij het laatste weekend van de kermis. Nog inspiratie nodig voor een bezoekje? Bekijk de videochallenge Zoveel mogelijk attracties in 30 minuten!
Meer

22 juli

Ontmoet Paw Patrol!

Vanmiddag vanaf 15.00 uur zijn diverse figuren van Paw Patrol te gast op onze Mega Kermis Uden. Je kunt ze tegenkomen in het Bevrijdingspark!
Meer

22 juli

Lekker los in het Tiroler dorp

Heb jij Thorsten al ontmoet in het Tiroler dorp? Dit hele weekend zal hij in de avonduurtjes de tent op zijn kop zetten met zijn vrolijke klanken!
Meer

21 juli