?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Kermis Uden gaat niet door

In de persconferentie van dinsdag 13 oktober heeft premier Rutte bekendgemaakt dat evenementen en kermissen verboden zijn. Wij hebben daarom besloten dat de kermis in Uden van 6 tot en met 15 november aanstaande niet doorgaat.
Meer

14 oktober

Mega Kermis Uden van 6 t/m 15 november 2020

Het College van burgemeester en wethouders heeft vandaag besloten om de Mega Kermis Uden te verplaatsen naar 6 t/m 15 november 2020.
Meer

28 april

Coronavirus

Het Corona virus stuurt ons dagelijks leven aardig in de war. Zo ook de voorbereiding van Mega Kermis Uden.
Meer

31 maart

We houden het nog even spannend!

We krijgen al best vaak de vraag: "En? Welke attracties komen er naar de Udense kermis?" De spanning is voor sommigen niet te houden!
Meer

21 februari

Voorbereidingen kermis 2020 in volle gang

Na de 'hete' editie van kermis 2019 zijn de voorbereiding voor de kermis van 2020 weer in volle gang.
Meer

6 december

Noteer alvast de datum voor volgend jaar!

Zet 'm alvast in je agenda 17 tot en met 26 juli 2020 Mega Kermis Uden! De laatste kermisattracties worden afgebroken en verlaten vanmiddag Uden op weg naar een volgende kermis. Maar achter de schermen wordt nu al weer hard gewerkt aan de samenstelling van de Mega Kermis Uden 2020. Dus noteer de datum meteen, want dan zien we je volgend jaar op de kermis in Uden!
Meer

30 juli

De hoogte punten van kermis 2019

Bedankt iedereen voor deze prachtige editie van Mega Kermis Uden. Het was gezellig, het was mooi, het was leuk. Tot volgend jaar allemaal ! En wil je nog even nagenieten van deze heerlijke (warme) editie? kijk op onze facebook pagina daar staan alle afleveringen van kermis TV!
Meer

30 juli

Kermis ten einde met schitterende show

Wat een topavond, de laatste zondag.
Meer

29 juli