WOOHAAAAA IEEEEEEIIIEIEIEIEE

Beleef het op de kermis in Uden

Save the date!

Zet alvast in je agenda 19 tot en met 28 juli Mega Kermis Uden! Tipje van de sluier...
Meer

8 januari

Bedankt voor 10 geweldige dagen MegaKermis Uden

Wij bedanken onze bezoekers, exploitanten en iedereen die direct of indirect heeft meegewerkt aan een geslaagde MegaKermis Uden 2018. Met z’n allen hebben we er 10 geweldige dagen van gemaakt. Wat ons betreft graag tot volgend jaar!
Meer

23 juli

  • Zo hoog dat je het provinciehuis kunt zien

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Winnen winnen winnen!!!

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Nougats, poffertjes & suikerspinnen

    Beleef het op de kermis in Uden

Terugblik zondag 22 juli

Nog één keer ronddraaien in de rups, de Power Dancer of de zweefmolen. Nog één keer griezelen in Daemonium en nog één keer bijkomen op het Tiroler-terras. Oftewel, dit is de laatste dag van MegaKermis Uden.
Meer

22 juli

Terugblik zaterdag 21 juli

Na een geslaagde Pink Friday kon je ook zaterdag weer zwieren en zwaaien. Thorsten maakte nog een keer het Tiroler Dorp onveilig en de terrassen zaten vol. En kijk weer naar MegaKermis Uden TV!
Meer

22 juli

Terugblik vrijdag 20 juli

Het was Pink Friday op de MegaKermis Uden. Het begin van de traditionele bouwvak zorgde voor een gezellig drukke middag en 's avonds kleurde de kermis nog meer roze.
Meer

21 juli

Terugblik donderdag 19 juli

Het was een geslaagde donderdag! De kinderkermis was gezellig druk. De kleine bezoekers konden zich laten schminken, een speurtocht doen en natuurlijk een ritje maken in de attracties. Ook de avond was een feestje met Thorsten op het Tirolerterras, de foute party van Qmusic en Torkest.
Meer

20 juli

Terugblik woensdag 18 juli

Wie won het eerste VIP-ticket? Dat werd op woensdag bekendgemaakt bij MegaKermis Uden TV. Ook was er een prijsuitreiking voor de kermisexploitanten.
Meer

19 juli

Daemonium wint publieksprijs en Turbo Polyp vakjuryprijs

Overige prijzen gingen naar Reis door Toverland (beste kindervermaak), Sweet Sensation (beste verkoopzaak) en Bussensport (beste kansspelzaak). Voor Milko Steijvers was er een eervolle vermelding voor zijn vlooiencircus.
Meer

19 juli