?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Toy Story op Mega Kermis Uden

Vandaag gaat in Nederland de nieuwe animatiefilm Toy Story 4 in première. En weet je wat: Cowboy Woody en astronaut Buzz Lightyear komen op zaterdag 20 juli naar de Mega Kermis Uden!
Meer

26 juni

Gratis autosticker

Ben jij ook zo’n enorme fan van de Mega kermis Uden? Help ons reclame maken voor de leukste en gezelligste kermis van de regio! Scoor zo'n gave gratis autosticker via onze facebookpagina
Meer

19 juni

Master Illusionist Winfried komt naar Ladies Night

Dinsdagavond 23 juli verzorgt de nummer 1 illusionist van dit moment twee optredens tijdens de Ladies Night. Deze illusionist reist momenteel de gehele wereld over met zijn onvoorstelbare illusies.
Meer

19 juni

Nieuwste looping sensatie

De Devil rock komt naar Uden! Europa’s enige en grootste loopings carrousel heeft zijn Nederlandse première op vrijdag 19 juli om 16.00 uur locatie Nieuwe Markt.
Meer

17 juni

Laser Tag Arena

Primeur én noviteit op de Mega Kermis Uden is de ‘Laser Tag Arena’ van de familie Zetll uit Duitsland. Deze attractie is vorig jaar op de kermis in Munster in première gegaan. Uden is de eerste Nederlandse kermis waar bezoekers kennis kunnen maken met deze spectaculaire attractie.
Meer

6 juni

Nog maar 50 nachtjes slapen!

We tellen nu echt naar vrijdag 19 juli. Vanaf vandaag nog maar 50 nachtjes slapen en de Mega Kermis Uden is geopend.
Meer

30 mei

Holiday kermis dinsdag 23 juli

Noteer de datum alvast in je agenda! De Holiday kermis is een kermismiddag speciaal voor mensen met een beperking. De attracties draaien die middag op een aangepaste snelheid en ook de muziek staat minder hard.
Meer

16 mei

The Flyer komt terug!

De familie Boos, eigenaar van The Flyer, heeft aangegeven dit jaar graag weer naar Uden toe te komen. Uiteraard vinden wij dat een mega goed plan. Vanaf 19 juli staat The Flyer dus weer op de Udense kermis en kan iedereen weer 80 meter hoog zweven boven stad en land. Een unieke ervaring!
Meer

23 april