?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Eerste Mega Kermis Uden Journaal

Dit jaar starten we met een Mega Kermis Uden journaal en de eerste aflevering staat nu online. Bekijk hem snel en kom alles te weten over dé kermis van 2024.
Meer

31 mei

Mega kermis Uden is er voor iedereen!

Eindelijk is het weer bijna zover en gaan we vanaf 19 tot en met 28 juli weer zwieren en zwaaien op de vijf kermispleinen in het centrum van Uden. Super sensationeel vermaak tot de leukste kinderattracties op de grootste kinder-/familiekermis van Nederland en de beste foodartiesten met hun typische kermislekkernijen.
Meer

30 mei

Save the date: 30 mei kick-off Mega kermis Uden

Op 30 mei wordt bekend gemaakt welke geweldige attracties er dit jaar naar Uden komen én we hebben nieuws over leuke acties tijdens de kermis!
Meer

6 mei

Mega kermis Uden 2024 in volle voorbereiding

De voorbereidingen voor de Mega kermis Uden 19 tot en met 28 juli 2024 zijn in volle gang. De attracties worden geselecteerd en de indeling wordt gemaakt. We kunnen alvast zeggen dat de kermis van 2023 erg goed is bevallen en dat dit naar meer smaakt.
Meer

11 maart

Openingstijden en plattegrond Kermis Uden 2024

Botermarkt, Nieuwe Markt, Markt, Mondriaanplein en Bevrijdingspark als kinder-/familiekermis. Kermis start op vrijdag 19 juli vanaf 16.00 uur.
Meer

11 maart

De hoogtepunten van kermis 2023

Bedankt iedereen voor deze prachtige editie van Mega Kermis Uden. Het was gezellig, het was mooi, het was leuk. Tot volgend jaar allemaal ! En wil je nog even nagenieten van deze heerlijke editie? kijk op onze facebook pagina en YouTube-kanaal voor alle foto's en vlogs!
Meer

24 juli