?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Holiday Kermis op dinsdag 18 juli

Noteer de datum alvast in je agenda! Op 18 juli organiseren de kermisexploitanten, café ’t Stulpke, Ons Caffeej en gemeente Maashorst een gezellige kermismiddag speciaal voor mensen met een beperking.
Meer

30 mei

Rollen maar!

De kamelenrace een begrip op de Udense kermis! Een eeuw gaat de naam Severeyns uit het Vlaamse Westmalle al over de kermissen in Europa. En ook in Uden is de naam Severeyns een begrip geworden. Decennia lang begroeten wij deze familie met de Kamelenderby op de Udense kermis. Het is dan ook veruit het meest populaire behendigheidsspel op de Mega Kermis.
Meer

23 mei

Erik Peters ook in 2023 kermisvlogger Mega Kermis Uden

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de kermis weer in aantocht is! En wat een feest is dat toch altijd weer. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik dit jaar weer de kermisvlogger van Uden mag zijn!
Meer

16 mei

Openingstijden en plattegrond Kermis Uden 2023

Botermarkt, Nieuwe Markt, Markt, Mondriaanplein en Bevrijdingspark als kinder-/familiekermis. Kermis start 14 juli vanaf 16.00 uur.
Meer

15 mei

Volop premières, Robotix zet Uden deze zomer op z’n kop!

Mega Kermis Uden krijgt verschillende nieuwe dingen, waaronder maar liefst 3 premières! Eén daarvan is de veel besproken en nu al erg geliefde Robotix. Dit jaar gaat deze super-loopingsensatie de kermis op zijn kop zetten.
Meer

12 april

Mega kermis Uden 2023 in volle voorbereiding

De voorbereidingen voor de Mega kermis Uden 14 tot en met 23 juli 2023 zijn in volle gang. De attracties worden geselecteerd en de indeling wordt gemaakt. We kunnen alvast zeggen dat de kermis van 2022 erg goed is bevallen en dat dit naar meer smaakt.
Meer

16 maart

Noteer alvast de datum voor volgend jaar!

Zet 'm alvast in je agenda 14 tot en met 23 juli 2023 Mega Kermis Uden! Achter de schermen wordt nu al weer hard gewerkt aan de samenstelling van de Mega Kermis Uden 2023. Dus noteer de datum meteen, want dan zien we je volgend jaar op de kermis in Uden!
Meer

27 juli

Spectaculaire laatste dag

Vandaag is de laatste dag van 10 dagen kermis. We sluiten natuurlijk wel in stijl af met een geweldige lichtshow!
Meer

24 juli