?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Holiday Kermis

Noteer deze datum alvast! 17 juli bieden de exploitanten van de kermis, Café ’t Stulpke, Ons Cafeej en de gemeente Uden jullie een gezellige kermismiddag aan. Tijdens de Holiday kermis past de kermis zich aan aan de mindervaliden. De attracties draaien op lagere snelheid en er wordt ook rekening gehouden met het geluid van de attracties.
Meer

11 juni

Milko is weer circusdirecteur

Komt dat zien ......komt dat zien....... De bekende Clown Milko is weer terug in het circus! Clown Milko is apetrots dat hij in Uden op De MegaKermis Uden zijn Vlooiencircus mag presenteren.
Meer

11 juni

We tellen af!

Nog maar een kleine 50 dagen en dan staan de Marktpleinen in het centrum van Uden vol met vertier, lekker eten en volop muziek. De kermis komt er nu snel aan en iedereen heeft er zin in.
Meer

23 mei

View Tower verkocht naar buitenland!

View Tower verkocht naar buitenland! De View Tower stond dit jaar samen met Encounter en Around the world op het lijstje van topattracties van Mega Kermis Uden. De exploitant heeft de attractie echter verkocht aan een Italiaanse exploitant, waardoor deze attractie niet meer in Nederland is te bezoeken. De View Tower gaat naar Rome en komt niet naar Uden. Uiteraard zoekt de gemeente naar waardige vervanging van deze topattractie.
Meer

25 april

Spanning & sensatie in Encounter op MegaKermisUden

Dit jaar kunnen bezoekers de Encounter beleven van de befaamde ‘kermisartiest’ Karl Hasler uit München. Een groots theater waar dagelijks een experiment wordt uitgevoerd! Daarbij wordt gebruik gemaakt van allerlei technische snufjes en multimedia. Alle zintuigen worden geprikkeld, vergezeld van een spannend verhaal. Pure adrenaline, spanning en verbazing, dat is Encounter.
Meer

29 maart

Uitzicht voor iedereen in View Tower op MegaKermisUden

Waar vorig jaar alleen de waaghalzen met The Flyer naar 80 meter hoogte gingen, kan dit jaar iedereen dat beleven. De View Tower stijgt ook naar 80 meter. In een grote, afgesloten cabine gaan bezoekers langzaam omhoog. Ondertussen draait de gondel rond, zodat ze 360 graden uitzicht hebben. Bekijk de prachtige groene omgeving rondom Uden van grote hoogte. Of de kermis natuurlijk! En bij mooi weer is zelfs de skyline van Eindhoven en Den Bosch zichtbaar.
Meer

29 maart

Kickoff MegaKermisUden 2018

Vanmiddag is het programma bekendgemaakt van MegaKermisUden editie 2018!
Meer

28 maart

Mega spannend

Ook zo benieuwd naar de attracties op onze Mega Kermis Uden in 2018? Achter de schermen zijn we hard aan de slag met de organisatie van weer een prachtige editie van onze kermis.
Meer

9 februari