?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

MegaKermis geopend

Een impressie van vrijdag 13 juli. Burgemeester Henk Hellegers opende de kermis met het doorknippen van het kermislint. En daarna kreeg het Friese 'Oant Moarn' een zachte G bij SBS6. Piet Paulusma koos voor de opname van zijn weerbericht namelijk de MegaKermis in Uden als locatie.
Meer

14 juli

Download de MegaKermis app

Heb jij 'm al gedownload, de Megakermis Uden app? Met daarin een plattegrond, zodat je makkelijk en snel bij je favoriete attractie uitkomt. Ook vind je hier het programma van de verschillende podia van de horeca. En maak je favorieten aan, zodat je een bericht krijgt als jouw artiest op het podium staat.
Meer

13 juli

Vanmiddag opening kermis!

Wat ga jij doen vandaag? Vanaf vanmiddag 16.00 uur is de kermis geopend. Piet Paulusma komt langs voor het weerbericht en er is volop muziek.
Meer

13 juli

Nog 1 dag!

Nog 1 dag en dan begint de kermis! Begint het bij jou ook al te kriebelen?
Meer

12 juli

Plattegrond kermis

Het is bijna zover.. de Mega Uden Kermis gaat eindelijk van start! Heb jij al gekeken welke attracties je niet mag missen? Bekijk hier alvast de plattegrond zodat je precies weet waar je de leukste attracties kunt vinden
Meer

12 juli

Grootste spookhuis van de wereld op Mega Kermis Uden

Dit jaar op de Mega Kermis: Daemonium! Een 40 meter hoog spookhuis met spannende elementen, de nieuwste technieken én achtbaaneffecten. Wie durft?
Meer

10 juli

Afsluiting kermispleinen

De voorbereiding voor de Mega Kermis Uden is in volle gang. Dit betekent dat de pleinen die gebruikt worden voor de kermis ook weer afgesloten worden.
Meer

3 juli

Het gaat gebeuren!

Het gaat gebeuren! We gaan nu heel snel naar 13 juli de dag van de Grand Opening Mega Kermis Uden editie 2018. Wat een feest gaat het worden. Ook de horeca heeft haar programma klaar en zal snel via deze site maar ook via de app te vinden zijn.
Meer

27 juni