?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Terugblik woensdag 18 juli

Wie won het eerste VIP-ticket? Dat werd op woensdag bekendgemaakt bij MegaKermis Uden TV. Ook was er een prijsuitreiking voor de kermisexploitanten.
Meer

19 juli

Daemonium wint publieksprijs en Turbo Polyp vakjuryprijs

Overige prijzen gingen naar Reis door Toverland (beste kindervermaak), Sweet Sensation (beste verkoopzaak) en Bussensport (beste kansspelzaak). Voor Milko Steijvers was er een eervolle vermelding voor zijn vlooiencircus.
Meer

19 juli

Terugblik dinsdag 17 juli

Het was weer genieten op dinsdag. ’s Middags was het Holidaykermis, kermis voor mensen met een beperking. En 's avonds was de kermis het domein van de vrouwen, met Ladies Night. Wie nog laat op de kermis was kon genieten van een prachtige zonsondergang.
Meer

18 juli

Lasershow vervangt vuurwerkshow

Het geplande vuurwerk a.s. woensdag gaat vanwege de droogte helaas niet door. Gelukkig er is een fantastisch alternatief.
Meer

17 juli

Terugblik maandag 16 juli

De Rijdende School kwam op bezoek op het gemeentehuis. De maandagmarkt en het jaarlijkse standwerkersconcours trokken veel bekijks.
Meer

17 juli

Kermismarkt tot 14.30 uur

Vanwege de warmte stopt de markt vandaag om 14.30 uur in plaats van om 15.30 uur. De prijsuitreiking van het standwerkersconcours is daarom ook vervroegd naar 14.30 uur.
Meer

16 juli

Terugblik zondag 15 juli

Een gezellig eerste weekend op de kermis zit er weer op. Met lange rijen, Thorsten in het Tirolerdorp en de eerste opnames van Mega Kermis Uden TV.
Meer

16 juli

Terugblik zaterdag 14 juli

Hetkermisforum.nl was te gast, Milko opende zijn vlooiencircus en dank aan de hulpdiensten die onze kermis veilig houden.
Meer

15 juli