?>

Nieuws

Beleef het op de kermis in Uden

Bekijk hier de trailer van MegaKermisUden 2019

Verheug je alvast op de meest spectaculaire attracties. Met wie maak jij een rit in de DevilRock of bekijk Uden vanaf 80 meter hoogte in de Flyer. De mooiste, de gezelligste en grootste kermis vanaf 19 juli in het centrum van Uden, zet het in je agenda!
Meer

28 maart

Kickoff bijeenkomst: alle 90 attracties zijn bekend!

Tijdens de kickoff bijeenkomst, woensdag 27 maart jl., zijn attracties van MegaKermisUden 2019 bekend gemaakt. Naast pers en vakpers waren ook een aantal exploitanten aanwezig en de voorzitter van de kermisbond BOVAK Atze Lubach.
Meer

28 maart

Save the date!

Zet alvast in je agenda 19 tot en met 28 juli Mega Kermis Uden! Tipje van de sluier...
Meer

8 januari

Bedankt voor 10 geweldige dagen MegaKermis Uden

Wij bedanken onze bezoekers, exploitanten en iedereen die direct of indirect heeft meegewerkt aan een geslaagde MegaKermis Uden 2018. Met z’n allen hebben we er 10 geweldige dagen van gemaakt. Wat ons betreft graag tot volgend jaar!
Meer

23 juli

Terugblik zondag 22 juli

Nog één keer ronddraaien in de rups, de Power Dancer of de zweefmolen. Nog één keer griezelen in Daemonium en nog één keer bijkomen op het Tiroler-terras. Oftewel, dit is de laatste dag van MegaKermis Uden.
Meer

22 juli

Terugblik zaterdag 21 juli

Na een geslaagde Pink Friday kon je ook zaterdag weer zwieren en zwaaien. Thorsten maakte nog een keer het Tiroler Dorp onveilig en de terrassen zaten vol. En kijk weer naar MegaKermis Uden TV!
Meer

22 juli

Terugblik vrijdag 20 juli

Het was Pink Friday op de MegaKermis Uden. Het begin van de traditionele bouwvak zorgde voor een gezellig drukke middag en 's avonds kleurde de kermis nog meer roze.
Meer

21 juli

Terugblik donderdag 19 juli

Het was een geslaagde donderdag! De kinderkermis was gezellig druk. De kleine bezoekers konden zich laten schminken, een speurtocht doen en natuurlijk een ritje maken in de attracties. Ook de avond was een feestje met Thorsten op het Tirolerterras, de foute party van Qmusic en Torkest.
Meer

20 juli