WOOHAAAAA IEEEEEEIIIEIEIEIEE

Beleef het op de kermis in Uden

Terugblik dinsdag 17 juli

Het was weer genieten op dinsdag. ’s Middags was het Holidaykermis, kermis voor mensen met een beperking. En 's avonds was de kermis het domein van de vrouwen, met Ladies Night. Wie nog laat op de kermis was kon genieten van een prachtige zonsondergang.
Meer

18 juli

Lasershow vervangt vuurwerkshow

Het geplande vuurwerk a.s. woensdag gaat vanwege de droogte helaas niet door. Gelukkig er is een fantastisch alternatief.
Meer

17 juli

  • Zo hoog dat je het provinciehuis kunt zien

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Winnen winnen winnen!!!

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Nougats, poffertjes & suikerspinnen

    Beleef het op de kermis in Uden

Terugblik maandag 16 juli

De Rijdende School kwam op bezoek op het gemeentehuis. De maandagmarkt en het jaarlijkse standwerkersconcours trokken veel bekijks.
Meer

17 juli

Kermismarkt tot 14.30 uur

Vanwege de warmte stopt de markt vandaag om 14.30 uur in plaats van om 15.30 uur. De prijsuitreiking van het standwerkersconcours is daarom ook vervroegd naar 14.30 uur.
Meer

16 juli

Terugblik zondag 15 juli

Een gezellig eerste weekend op de kermis zit er weer op. Met lange rijen, Thorsten in het Tirolerdorp en de eerste opnames van Mega Kermis Uden TV.
Meer

16 juli

Terugblik zaterdag 14 juli

Hetkermisforum.nl was te gast, Milko opende zijn vlooiencircus en dank aan de hulpdiensten die onze kermis veilig houden.
Meer

15 juli

MegaKermis geopend

Een impressie van vrijdag 13 juli. Burgemeester Henk Hellegers opende de kermis met het doorknippen van het kermislint. En daarna kreeg het Friese 'Oant Moarn' een zachte G bij SBS6. Piet Paulusma koos voor de opname van zijn weerbericht namelijk de MegaKermis in Uden als locatie.
Meer

14 juli

Download de MegaKermis app

Heb jij 'm al gedownload, de Megakermis Uden app? Met daarin een plattegrond, zodat je makkelijk en snel bij je favoriete attractie uitkomt. Ook vind je hier het programma van de verschillende podia van de horeca. En maak je favorieten aan, zodat je een bericht krijgt als jouw artiest op het podium staat.
Meer

13 juli