Voel je vrijdag

We introduceren dit jaar een nieuwe thema-avond op de vrijdagavond 26 juli: Voel je Vrijdag!

Wanneer je op vrijdag 26 juli de kermis bezoekt, ben je getuige van de eerste editie van Voel je Vrijdag. Dit is een nieuwe gratis toegankelijk thema-avond op Mega kermis Uden. Bezoekers worden deze avond aangemoedigd samen te komen op een manier zoals we elkaar nog nooit gezien hebben. We vragen iedereen naar de kermis te komen op de manier hoe je het liefst dagelijks gekleed door het leven wil gaan als je je van niemand iets zou hoeven aan te trekken. Geen carnaval, maar Dress to Impress!

Van galajurk tot discodress, alles mag op Voel je Vrijdag.

Ondersteund door een brassband, straattheater en een complimenterende jury worden bezoekers aangemoedigd om deel te nemen aan de verkleedparade waar kermisbezoekers en deelnemers zij aan zij met elkaar kunnen genieten van het kleurrijke resultaat.

Dus kom gezellig op vrijdagavond 26 juli naar de kermis als je beste zelf, zoals je zelf bij een ‘Crazy Summer Toppers’ concert zou willenbschitteren! We maken er gegarandeerd een groot en vrolijk feest van!

Programma

19.30 uur: opening op het Mondriaanplein met een kleurrijke en muzikale openingsparade o.l.v. de Caribbean Brassband.
20.00 uur: openingswoord op de Nieuwe Markt.
21.00 uur: verkleedparade op de Sacramentsweg
22.30 uur: Prijsuitreiking op de Nieuwe Markt

Gedurende de avond kun je de volgende acts tegenkomen op de kermispleinen.

Caribbean Brassband International

Dit kleurrijke gezelschap zal zorgen voor de zomerse muzikale ondersteuning.

Complimentenmakers

Gedurende de hele avond zullen er twee vrolijke complimentenmakers op het kermisterrein aanwezig zijn om alle deelnemers op een mooie manier te complimenteren/bejureren.

Aan het einde van de avond bepalen zij ook wie de winnaar van Voel je Vrijdag 2024 is!

Luminous Angels

Een schitterend uitgewerkte steltloop act die je tegen kunt komen over het gehele kermisterrein. De uitstraling past perfect bij de kermissfeer & het 'dress to impress' karakter van Voel je Vrijdag.