?>

11 juli 2023

Europa’s grootste Top Spin naar Kermis Uden

11 juli 2023

Top Spin Fresh voor het eerst te beleven in Nederland!

Top Spin Fresh, de grootste schommelbank van Europa, komt naar de Mega Kermis Uden! Deze unieke attractie is een grote bank die met enorme snelheden en hoge G krachten loopings maakt. In het verleden was er ook een Top Spin te zien op de Udense kermis, maar deze is dubbel zo groot en hoog. De exploitant is de firma Decker Shaak uit het Duitse Euskirchen.

“We zijn erg vereerd dat we in Uden deze sensationele attractie mogen verwelkomen. De Top Spin Fresh is in Uden voor het eerst te zien en beleven in Nederland. Verder staat de zaak vooralsnog alleen op de grote kermissen in Duitsland zoals München, Hannover en Hamburg. Het is natuurlijk geweldig om in dat rijtje van topkermissen genoemd te mogen worden”, aldus kermiswethouder Gijs van Heeswijk.

Top Spin Fresh verkoelend entertainment 

Ruim 40 personen nemen plaats in de grote bank. De schommel gaat rondjes draaien, steeds sneller en sneller, de bank begint te schommelen en door de hoge snelheid maakt hij natuurlijke loopings. Flinke G krachten en vrije vliegtijd zijn te voelen. Als extra toevoeging heeft de attractie ook een waterorgel. De bezoekers worden tijdens de sensationele kermisrit hierdoor af en toe wat afgekoeld.

Top Spin Fresh staat tussen 14 en 23 juli op de Nieuwe Markt en zal een echte publiekstrekker zijn!