?>

16 mei 2023

Erik Peters ook in 2023 kermisvlogger Mega Kermis Uden

16 mei 2023

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de kermis weer in aantocht is! En wat een feest is dat toch altijd weer. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik dit jaar weer de kermisvlogger van Uden mag zijn. Dat betekent dat ik jullie mee zal nemen op mijn avonturen op de kermis in Uden.

De Mega Kermis Uden is altijd een spektakel en dit jaar wordt het alleen maar groter en beter dan ooit tevoren! Er zullen weer grote attracties aanwezig zijn en ik kan alvast verklappen dat de Robotix er één van is. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer spannende attracties waar we ons op kunnen verheugen. Ik kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen en jullie mee te nemen op deze wilde rit.

Als kermisvlogger zal ik jullie alles laten zien wat er te beleven valt op de kermis. Ik zal alle attracties testen, de lekkerste kermissnacks proeven en jullie laten zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. En wie weet, misschien kom ik nog wel een paar bekende gezichten tegen op de kermis.

Dus, houd de social media kanalen goed in de gaten en mis niets van mijn avonturen op de Mega Kermis Uden. En vergeet niet: de kermis is niet compleet zonder jouw aanwezigheid!

Erik Peters