?>

22 juni 2021

Corona maatregelen op de kermis

22 juni 2021

TESTEN IS NIET NODIG OM DE KERMIS TE BEZOEKEN

Gezellig wanneer je een bezoek brengt aan de Udense kermis! Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de coronamaatregelen zodat we samen een gezellig en veilige kermis kunnen beleven.

Bekijk de druktemeter

Vooraf aan je kermisbezoek kun je op deze website de druktemeter bekijken of het rustig of druk is op de verschillende kermisterreinen. Via de LED-schermen op de route kun je zien of het op de pleinen rustig of druk is. Zo kunnen we samen het bezoek aan de kermis spreiden. Groen betekent: het rustig je kunt gerust naar de kermis toekomen en rood betekent: het is nu wat drukker het is fijn als je op een later moment terug kunt komen. De ervaring leert dat het in de middaguren tussen 13.00 en 15.00 uur of tussen 17.00 en 19.00 uur rustig is op de kermis. 

Ieder kermisterrein heeft een toegangspoort

Ieder kermisterrein is voorzien van een aparte in- en uitgang. Bij iedere toegangspoort hangt een automatische teller. Deze teller geeft de organisatie inzicht in hoeveel mensen er op het kermisterrein aanwezig zijn. Als het maximumaantal bezoekers is bereikt dan wordt het plein afgesloten. Je kunt dan aansluiten in de wachtrij. Ook staan er bij de ingangen van de pleinen ontsmettingszuilen om je handen te desinfecteren en zijn er gratis plattegronden verkrijgbaar. We vragen iedereen om zich te houden aan de 1.5 meter afstandsregel (uitgezonderd huishoudens). Bij alle kermisattracties staan instructies hoe hier mee om te gaan in de attractie.

Horeca

Wil je nog gezellig even een drankje drinken op een van de vele Udense terrassen? Houd je aan de geldende RIVM regels en de regels die op het terras gelden. Voor alle terrassen geldt dat je kunt plaatsnemen aan een tafeltje. Per terras is een maximaal aantal stoelen beschikbaar.