?>

29 maart 2018

Spanning & sensatie in Encounter op MegaKermisUden

29 maart 2018

Encounter het experiment
Dit jaar kunnen bezoekers de Encounter beleven van de befaamde ‘kermisartiest’ Karl Hasler uit München. Een groots theater waar dagelijks een experiment wordt uitgevoerd! Daarbij wordt gebruik gemaakt van allerlei technische snufjes en multimedia. Alle zintuigen worden geprikkeld, vergezeld van een spannend verhaal. Pure adrenaline, spanning en verbazing, dat is Encounter.

In de 19 de eeuw werden de kermissen gekenmerkt door de vele reizende kermis theaters. Deze theaters zijn in de loop van de vorige eeuw van de kermis verdwenen door de komst van grote high tech attracties. Echter kermis exploitant Karl Hasler is altijd door gegaan met kijk- en belevingsvermaak op de kermis. Vorig jaar presenteerde de exploitant de Encounter op de Oktoberfeesten in München.

10 dagen volop gezelligheid
MegaKermisUden is een echte familiekermis met een programma voor jong tot oud, met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van de kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag genieten bezoekers van een prachtige vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday.

Blijf op de  hoogte met de KermisUden app
Blijf eenvoudig op de hoogte van het programma met de KermisUden app. Attracties zijn op type te selecteren, een virtuele plattegrond & looproute, het kermis programma en het laatste nieuws. Beleef de kermis nog intenser en ervaar het gemak van de app.

Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli.