?>

28 april 2020

Mega Kermis Uden van 6 t/m 15 november 2020

28 april 2020

Vanwege landelijke maatregelen rondom het coronavirus mogen er tot en met 31 augustus 2020 geen evenementen plaatsvinden. Dit betekent onder andere dat Mega Kermis Uden op de geplande datum van 17 t/m 26 juli niet doorgaat. Het College van burgemeester en wethouders heeft vandaag besloten om de Mega Kermis Uden te verplaatsen naar 6 t/m 15 november 2020.
Verantwoordelijk Wethouder Gijs van Heeswijk vertelt: “Mega Kermis Uden is één van de grootste evenementen van Uden. Vanzelfsprekend is dat goed voor onze horeca-ondernemers, de kermisexploitanten en inwoners. Daarom doen wij er alles aan om de kermis te laten doorgaan. We hebben gekozen voor een datum begin november, omdat het kermisseizoen normaal gesproken tot eind oktober loopt. Kermisexploitanten hebben daardoor alle ruimte om naar Uden te komen. Dat maakt een groot aanbod van attracties mogelijk. We kunnen natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat we onze Mega Kermis Uden mogen organiseren, maar we gaan volle kracht vooruit met de voorbereidingen.”
Uiteraard wordt met betrokken partijen zoals kermisexploitanten, politie en horeca verder uitgewerkt hoe Mega Kermis Uden er precies gaat uitzien. Volg de ontwikkelingen op deze website maar volg ons ook op Facebook of Instagram.