?>

28 maart 2019

Kickoff bijeenkomst: alle 90 attracties zijn bekend!

28 maart 2019

Opnieuw fantastisch aanbod
Jaarlijks melden zich vele exploitanten uit binnen- en buitenland voor een plek op de Udense kermis. Daardoor biedt de kermis ook dit jaar weer prachtige attracties, waarvan een aantal voor het eerst in Nederland. De ‘Fun Factory’ bijvoorbeeld. Dit is een heel nieuw soort attractie voor de kermis. Voor het eerst open in Uden, een ‘belevingshuis’ waarmee je in een gondel doorheen gaat.

Een andere topattractie is de spectaculaire ‘Devil Rock’. Een grote rond draaiende carrousel met gondels die al springend een looping maken. Voor de waaghalzen is er de super snelle ‘Fire Ball’, een dubbele bank die in razend snel tempo rondjes maak waarbij de bank zelf ook nog eens ronddraait. Ook voor het eerst in Nederland, is de uit Duitsland afkomstige ‘Laser Tag’, een interactieve laser game belevenis.

The Flyer is terug in Uden
De in 2017 in Uden geopende 80 meter hoge zweefmolen ‘The Flyer’ is ook weer terug. Deze topper viert in Uden haar tweede verjaardag. The Flyer heeft sinds de start in juli 2017 een tournee gemaakt  over de allergrootste kermissen van Europa. Wethouder Gijs van Heeswijk: “Wij zijn er erg trots op dat de exploitant weer gekozen heeft om naar onze Mega Kermis Uden te komen.”

Familie kermis
“Maar behalve deze attracties is onze Mega Kermis Uden natuurlijk een echte familiekermis”, vertelt wethouder Gijs van Heeswijk. “Met een programma voor jong tot oud en met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van onze kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. En na een bezoek aan de kermis kunnen onze gasten hun dag uitbreiden met een bezoek aan het winkelcentrum, een lekker hapje eten of uitpuffen op één van de vele terrassen. Ook de Udense horeca organiseert veel rondom de kermis.”
 

Mega Kermis Uden start op vrijdag 19 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 28 juli.