?>

13 juli 2018

Download de MegaKermis app

13 juli 2018

De MegaKermis is van start gegaan. Maar liefst 10 dagen genieten van spektakel, spelletjes, lekker eten & drinken, licht, muziek en gezelligheid. Een echte familiekermis met lage ritprijzen, die garant staat voor een fantastisch dagje uit voor het hele gezin.

Om nog meer uit je bezoek aan de kermis te halen kun je de KermisUden app downloaden. Met daarin bijvoorbeeld een plattegrond, zodat je makkelijk en snel bij je favoriete attractie uitkomt. Of de dichtstbijzijnde wc, handig als je met kleine kinderen bent! Ook zijn de attracties op type te selecteren en zie je het programma van de verschillende podia van de horeca. Je kunt heel gemakkelijk favorieten aanmaken, zodat je een bericht krijgt als jouw favoriete artiest op het podium staat.

En wil je al dat plezier vastleggen, kies dan een leuk frame voor jouw kermisfoto. Deze kun je makkelijk delen via social media. Kortom: de MegaKermis Uden app maakt je beleving van de kermis in Uden nog leuker. Download de app in de AppStore of op GooglePlay.