?>

25 april 2018

View Tower verkocht naar buitenland!

25 april 2018

De Mega kermis Uden is één van de bekendste en drukste kermissen van Nederland. Een ware beleving in het hart van Uden. Alle attracties draaien voor aantrekkelijk lage ritprijzen, wat een betaalbaar dagje uit mogelijk maakt voor het hele gezin.


10 dagen volop gezelligheid

MegaKermisUden is een echte familiekermis met een programma voor jong tot oud, met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van de kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag genieten bezoekers van een prachtige vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday.


Blijf op de hoogte met de KermisUden app.
Blijf eenvoudig op de hoogte van het programma met de KermisUden app. Attracties zijn op type te selecteren, een virtuele plattegrond & looproute, het kermis programma en het laatste nieuws. Beleef de kermis nog intenser en ervaar het gemak van de app.
Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli.