?>

29 maart 2018

Uitzicht voor iedereen in View Tower op MegaKermisUden

29 maart 2018

360 graden zicht in een afgesloten cabine
Waar vorig jaar alleen de waaghalzen met The Flyer naar 80 meter hoogte gingen, kan dit jaar iedereen dat beleven. De View Tower stijgt ook naar 80 meter. In een grote, afgesloten cabine gaan bezoekers langzaam omhoog. Ondertussen draait de gondel rond, zodat ze 360 graden uitzicht hebben. Bekijk de prachtige groene omgeving rondom Uden van grote hoogte. Of de kermis natuurlijk! En bij mooi weer is zelfs de skyline van Eindhoven en Den Bosch zichtbaar.

10 dagen volop gezelligheid
MegaKermisUden is een echte familiekermis met een programma voor jong tot oud, met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van de kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag genieten bezoekers van een prachtige vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday.

Blijf op de  hoogte met de KermisUden app
Blijf eenvoudig op de hoogte van het programma met de KermisUden app. Attracties zijn op type te selecteren, een virtuele plattegrond & looproute, het kermis programma en het laatste nieuws. Beleef de kermis nog intenser en ervaar het gemak van de app.

Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli.