?>

28 maart 2018

Kickoff MegaKermisUden 2018

28 maart 2018

Klik hier voor de promotiefilm van MegeKermisUden editie 2018

Udense Mega Kermis: familiekermis met top attracties

Van vrijdag 13 t/m zondag 22 juli staat Uden in het teken van de kermis. De Mega kermis Uden is één van de bekendste en drukste kermissen van Nederland. Een ware beleving in het hart van Uden. Alle attracties draaien voor aantrekkelijk lage ritprijzen, wat een betaalbaar dagje uit mogelijk maakt voor het hele gezin. 

Panorama toren en bijzonder kermistheater
Ieder jaar is de uitdaging om topattracties naar de MegaKermisUden te halen. In 2018 is één van de toppers de ‘View Tower’. De panorama toren gaat maar liefst 80 meter hoog en heeft een afgesloten cabine. Dit jaar is het prachtige uitzicht over Uden voor iedereen te beleven. Een andere topattractie is de Encounter. Dit is Europa’s grootste reizende theater, afkomstig uit München, vol met technische multimediale hoogstandjes. Eenmaal binnen worden bezoekers meegenomen in een groot, spannend experiment. 

Familie kermis
“Maar behalve deze attracties is onze MegaKermisUden natuurlijk een echte familiekermis”, vertelt wethouder Gijs van Heeswijk. “Met een programma voor jong tot oud en met volop vermaak voor iedereen. De gevarieerde looproute, het verzorgd uiterlijk van onze kermis en afwisseling met terrassen, maakt de sfeer bijzonder gezellig. En na een bezoek aan de kermis kunnen onze gasten hun dag uitbreiden met een bezoek aan het winkelcentrum, een lekker hapje eten of uitpuffen op één van de vele terrassen. Ook de Udense horeca organiseert veel rondom de kermis.”

10 dagen volop gezelligheid
Rondom de kermis is een uitgebreid programma uitgewerkt. Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag worden bezoekers getrakteerd op een prachtige vuurwerkshow en op de laatste vrijdag van de Mega Kermis wordt het weekend ingeluid met de Pink Friday.

Blijf op de hoogte met de KermisUden app
Iedereen blijft eenvoudig op de hoogte van het programma met de KermisUden app. Attracties zijn op type te selecteren, een virtuele plattegrond & looproute, het kermis programma en het laatste nieuws. Beleef de kermis nog intenser en ervaar het gemak van de app.

Mega Kermis Uden start op vrijdag 13 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 22 juli.