14 juli 2017

MegaKermisUden geopend

14 juli 2017

Van vrijdag14 juli t/m zondag 23 juli is de Mega Kermis het stralend middelpunt van Uden. Tien dagen lang staan op de Markt, Nieuwe Markt, Biggenstraat en Botermarkt weer zo’n 90 attracties voor u klaar. Het aanbod is divers: van grote, spectaculaire attracties tot plezier en fun voor kinderen. Van typische kermislekkernijen tot een uitgebreid Tiroler dorp. Mega Kermis Uden heeft voor elk wat wils. Vandaag om 16.00 uur is de kermis officieel geopend door burgemeester Hellegers. Natuurlijk voor de 80 meter hoge Flyer. 

Volg de kermis op de voet

U kunt de MegaKermisUden op de voet volgen via Facebook, Twitter, Instagram en de nieuwe Megakermis Uden app. Ook op www.kermisuden.nl vindt u alles wat u wilt weten over de kermis. De Megakermis Uden app is dit jaar nieuw. Attracties zijn op type te selecteren, een plattegrond, natuurlijk het programma van de kermis zelf en op de horeca podia. Ook beschikt de app over leuke fotoframes.  

Dichtbij parkeren in parkeergarage Promenade

Het dichtst bij de kermis parkeert u in de parkeergarage aan de Promenade! Deze is dagelijks geopend van 7.00 uur t/m 2.00 uur (uitrijden kan 24 uur per dag). Tijdens de kermis is het parkeren gratis op deze tijden:

  • Maandag t/m donderdag na 18.00 uur
  • Vrijdag na 21.00 uur
  • Zaterdag na 17:00 uur
  • Zondag hele dag gratis parkeren

Mascotte Happy

Tijdens de 10 dagen Mega Kermis Uden kunt u uw hart ophalen! Onze nieuwe mascotte Happy in de vorm van een hart, gaat graag samen met u en/of uw kinderen op de foto. Of geef ze een heerlijke dikke knuffel.

En nog meer gezelligheid

Naast de kermisattracties is er dit jaar ook weer een uitgebreid randprogramma. Op vrijdagmiddag 14 juli is om 16.00 uur de Grand Opening, op maandag de grote kermismarkt met standwerkers concours, op dinsdag de Holiday kermis en Ladies Night.

Zaterdag 15 juli is Johan Vlemmix present. Johan gaat de uitdaging aan om alle attracties, maar dan ook echt állemaal, achter elkaar te beleven. Maakt hij een record? Vrijdag 21 juli is het Pink Friday. Ook hier is Happy present natuurlijk! Aan het programma worden nog enkele nieuwe activiteiten toe-gevoegd. Bekijk alle informatie op www.kermisuden.nl of volg ons via Facebook, Instagram of Twitter!