11 juli 2017

Download de Megakermis Uden app

11 juli 2017

Download de Megakermis Uden app

Nog maar een paar dagen en dan start de Mega Kermis Uden. Maar liefst 10 dagen kermis! Van vrijdag 14 tot en met zondag 23 juli kunnen jong en oud genieten van spektakel, spelletjes, lekker eten & drinken, licht, muziek en gezelligheid. Een echte familiekermis met lage ritprijzen, die garant staat voor een fantastisch dagje uit voor het hele gezin.

Verantwoordelijk wethouder Gijs van Heeswijk: "Samen met de kermisexploitanten werken we elk jaar verder aan de kwaliteit van onze Mega Kermis Uden. Dit jaar is er daarom een app ontwikkeld om nog meer beleving toe te voegen aan de kermis."

Vanaf dit jaar kun je de KermisUden app downloaden. Met daarin bijvoorbeeld een plattegrond, zodat je makkelijk en snel bij uw favoriete attractie uitkomt. Of de dichtstbijzijnde wc/toilet, handig als je met kleine kinderen bent! Ook zijn de attracties op type te selecteren en zie je het programma van de verschillende podia van de horeca. Je kunt heel gemakkelijk favorieten aanmaken, zodat je een bericht krijgt als uw favoriete artiest op het podium staat.

Al dat plezier willen gasten natuurlijk ook vastleggen. Kies een leuk foto frame en maak de foto. Zo kun je de foto makkelijk delen via social media. Kortom: de Megakermis Uden app maakt je beleving van de kermis in Uden nog leuker. Download de app in de AppStore of op GooglePlay.