6 april 2017

Volop sensatie en spektakel op Mega Kermis Uden

6 april 2017

Adrenaline
De attracties voor Mega Kermis Uden zijn inmiddels bekend. Durft u in de super spectaculaire Sound Machine die gegarandeerd een adrenaline stoot geeft? Stapt u zonder zweethanden in de 50 meter hoge Star Flyer voor een rondje boven de kermis?

En er is meer: zo komt Pirates Adventure naar Uden. Een avonturen parcours met spectaculaire effecten. Maar ook drie achtbanen, een groot spookhuis en uiteraard op centraal op de Markt de in Uden zeer geliefde Turbo Polyp.

Ook voor kinderen
Voor de kinderen is er een keuze uit meer dan 10 draaimolens en andere leuke kinderattracties. Uiteraard zijn de diverse spelletjes en grijpertjes ook present.

Plezier
Mega Kermis Uden geeft weer een absolutie garantie op plezier. Kermis vieren bij Mega Kermis Uden is één groot feest waarbij u letterlijk van het ene naar het andere hoogte punt gaat. Jong en oud, iedereen vermaakt zich op de kermis. De combinatie van horeca rondom de kermis en meer dan 24 eetstandjes op de kermis is dan ook uniek. Naar het succes van het Tiroler Dorp vorig jaar is deze ook weer terug op de Nieuwe Markt. Hier is het 10 dagen feest!

Volg ons
Volg in aanloop naar de kermis deze site of meld u aan op onze Facebooksite en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ook maakt u dan kans op mooie prijzen!
.