6 april 2017

Udense Mega Kermis: familiekermis met topattracties

6 april 2017

Zweven op grote hoogte
Ook dit jaar is Mega Kermis Uden een topkermis voor de echte liefhebber: de 50 meter hoge Star Flyer laat je zweven op grote hoogte. Maar ook de Sound Machine, drie achtbanen en Pirates Adventure, maken een bezoek meer dan de moeite waard. Tijdens onze Udense Mega kermis kunt u genieten van zo’n 90 attracties, de leukste oefenspelen, lekkernijen en bloedstollende hoogtespektakels.”

Familiekermis
Maar het belangrijkste is toch wel dat bij Mega Kermis Uden de prijzen laag zijn. Een echte familiekermis met een programma voor jong tot oud, volop vermaak. En nadat u uitgebreid van de kermis hebt genoten, kunt u nog even gezellig winkelen. Of een lekker hapje eten. Of uitpuffen op één van de vele terrassen. Ook onze horecaondernemers organiseren veel rondom de kermis. Een bezoek aan het gastvrije en gezellige Uden waard. Wilt u blijven slapen? Midden in het centrum of in onze prachtige groene omgeving, de vele hotels of bed & breakfasts heten u van harte welkom.

10 dagen volop gezelligheid
Op maandag is de wekelijkse maandagmarkt in de centrumstraten. Dinsdagsmiddag is de Holiday-kermis, waarbij het geluid en snelheid van de attracties zijn aangepast. Woensdag geniet u van een prachtige vuurwerkshow en op donderdagavond natuurlijk de gratis kermisloterij. Het weekend wordt ingeluid door the first lady of Uden Liz’ Richards met de Pink Friday.

Mega Kermis Uden start op vrijdag 14 juli om 16.00 uur en duurt tot en met zondag 23 juli.