WOOHAAAAA IEEEEEEIIIEIEIEIEE

Beleef het op de kermis in Uden

Mega Kermis Uden wint Europese prijs

Italiaanse uitgever Facto Edizioni geeft het magazine ‘Games & Parks Industry’ uit. Een gerenommeerd magazine met nieuws, feiten en verhalen over de amusementsindustrie. Eén van hun jaarlijks terugkerende evenementen is de uitreiking van de Golden Pony Awards. In verschillende categorieën worden prijzen uitgereikt aan de beste parken en evenementen van dat jaar. De vakjury heeft Mega Kermis Uden dit jaar beloond met een Golden Pony Award.
Meer

4 december

Mega kermis Uden start op vrijdag 13 juli!

Vrijdag 13 juli gaat in 2018 de geluksdag voor Uden en omgeving worden. Deze dag zal om 16.00 wederom één van de grootste en bekendste kermissen van Nederland geopend gaan worden.
Meer

23 november

  • Zo hoog dat je het provinciehuis kunt zien

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Winnen winnen winnen!!!

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Nougats, poffertjes & suikerspinnen

    Beleef het op de kermis in Uden

Bedankt voor 10 geweldige dagen MegaKermisUden

Bedankt dat je er was! Met z’n allen hebben we er 10 geweldige dagen MegaKermisUden van gemaakt. Wij kijken terug op een fantastische kermis. Jij ook?
Meer

24 juli

Geniet van de laatste dag van MegaKermisUden

Nog 1 dag genieten van het prachtige uitzicht in The Flyer, een oliebolletje of visje, het gezichtje van je (klein)kind in de draaimolen… Maak er een prachtige, gezellige dag van!
Meer

23 juli

Impressie zaterdag 22 juli

In foto's en natuurlijk het videojournaal
Meer

23 juli

Nog 1 keer knallen

Kom jij dit tweede weekend ook naar MegaKermisUden? Nog een keer knallen! Wat ga jij doen? Waar ga je in? Pirates Adventure beleven, of de Gheister Villa. Of toch liever meer spektakel? Maar liefst 90 attracties staan weer voor je klaar!
Meer

22 juli

Impressie vrijdag 21 juli - Pink Friday

‘Think Pink’ was gisteren het motto, want….het was Pink Friday! En daar kunnen we van alles over zeggen, maar de foto’s spreken voor zich. Kijk en geniet!
Meer

22 juli

Winnaars kleurwedstrijd bekend

Lotte, Iris en Sep, gefeliciteerd!
Meer

20 juli