WOOHAAAAA IEEEEEEIIIEIEIEIEE

Beleef het op de kermis in Uden

Spanning & sensatie in Encounter op MegaKermisUden

Dit jaar kunnen bezoekers de Encounter beleven van de befaamde ‘kermisartiest’ Karl Hasler uit München. Een groots theater waar dagelijks een experiment wordt uitgevoerd! Daarbij wordt gebruik gemaakt van allerlei technische snufjes en multimedia. Alle zintuigen worden geprikkeld, vergezeld van een spannend verhaal. Pure adrenaline, spanning en verbazing, dat is Encounter.
Meer

29 maart

Uitzicht voor iedereen in View Tower op MegaKermisUden

Waar vorig jaar alleen de waaghalzen met The Flyer naar 80 meter hoogte gingen, kan dit jaar iedereen dat beleven. De View Tower stijgt ook naar 80 meter. In een grote, afgesloten cabine gaan bezoekers langzaam omhoog. Ondertussen draait de gondel rond, zodat ze 360 graden uitzicht hebben. Bekijk de prachtige groene omgeving rondom Uden van grote hoogte. Of de kermis natuurlijk! En bij mooi weer is zelfs de skyline van Eindhoven en Den Bosch zichtbaar.
Meer

29 maart

  • Zo hoog dat je het provinciehuis kunt zien

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Winnen winnen winnen!!!

    Beleef het op de kermis in Uden

  • Nougats, poffertjes & suikerspinnen

    Beleef het op de kermis in Uden

Kickoff MegaKermisUden 2018

Vanmiddag is het programma bekendgemaakt van MegaKermisUden editie 2018!
Meer

28 maart

Mega spannend

Ook zo benieuwd naar de attracties op onze Mega Kermis Uden in 2018? Achter de schermen zijn we hard aan de slag met de organisatie van weer een prachtige editie van onze kermis.
Meer

9 februari

Mega Kermis Uden wint Europese prijs

Italiaanse uitgever Facto Edizioni geeft het magazine ‘Games & Parks Industry’ uit. Een gerenommeerd magazine met nieuws, feiten en verhalen over de amusementsindustrie. Eén van hun jaarlijks terugkerende evenementen is de uitreiking van de Golden Pony Awards. In verschillende categorieën worden prijzen uitgereikt aan de beste parken en evenementen van dat jaar. De vakjury heeft Mega Kermis Uden dit jaar beloond met een Golden Pony Award.
Meer

4 december

Mega kermis Uden start op vrijdag 13 juli!

Vrijdag 13 juli gaat in 2018 de geluksdag voor Uden en omgeving worden. Deze dag zal om 16.00 wederom één van de grootste en bekendste kermissen van Nederland geopend gaan worden.
Meer

23 november

Bedankt voor 10 geweldige dagen MegaKermisUden

Bedankt dat je er was! Met z’n allen hebben we er 10 geweldige dagen MegaKermisUden van gemaakt. Wij kijken terug op een fantastische kermis. Jij ook?
Meer

24 juli

Geniet van de laatste dag van MegaKermisUden

Nog 1 dag genieten van het prachtige uitzicht in The Flyer, een oliebolletje of visje, het gezichtje van je (klein)kind in de draaimolen… Maak er een prachtige, gezellige dag van!
Meer

23 juli